ELECCIONS A LA CAPITAL CATALANA

Una agrupació d'electors es prepara per fer el salt a l'Ajuntament de BCN

L'advocat Daniel Vosseler impulsa una plataforma per participar en els comicis municipals

La candidatura proposa un nou districte tecnològic i ecològic a sobre del mar, al costat del Port Olímpic

zentauroepp45241950 daniel vosseler180928184934

zentauroepp45241950 daniel vosseler180928184934

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

Una agrupació d’electors transversal encapçalada per l’advocat Daniel Vosseler s’està preparant des de fa mesos per competir en els pròxims comicis municipals a la ciutat de Barcelona. La plataforma Barcelona Com Tu comença ara una missió essencial per presentar la candidatura: aconseguir 8.000 firmes de ciutadans que els recolzin per fer el salt a l’ajuntament de la capital catalana. Tenen 20 dies naturals per fer-ho i la maquinària s’ha posat en marxa. El dia 11 d’abril celebraran un acte al Teatre Apolo per presentar els eixos del seu programa electoral.

Notícies relacionades

Vosseler assegura que tenen el compromís de milers de persones. Per a la recollida d’aquests avals, establiran punts de recollida als 10 districtes de la ciutat i en comerços i despatxos de les persones que recolzen la plataforma. Vosseler és conscient que haurà de lluitar contra un llast important: al ser una agrupació d’electors no tindran espais electorals gratuïts. En cas de passar la fase de les firmes, aquest advocat liderarà una llista de gestors. La seva agrupació es defineix com "un moviment ciutadà, transversal i no partidista, amb un pensament obert no condicionat per ideologies tancades a interessos aliens a la ciutat", que pretén "superar la Barcelona que no funciona i el fraccionament" social reflectit en els partits polítics.

Un districte tecnològic al mar

Una de les seves propostes és, segons ha explicat l’advocat, la creació d’un districte tecnològic i ecològic a sobre del mar, seguint la zona del Port Olímpic, que allotjaria el complex sobre biotecnologia i ciència més important d’Europa juntament amb un palau de congressos.