Detingut per fer tocaments a una mossa d'esquadra en ple carrer

L'agent estava atenent una víctima d'un furt quan un home s'ha acostat per darrere per tocar-li el cul

L'agressor, que ha intentat repetir l'acció desatenent l'avís de la funcionària, ha sigut arrestat per un delicte d'abusos sexuals

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un home ha sigut arrestat aquest divendres de matinada, cap a les 5.00 hores, després de realitzar tocaments a una agent delsMossos d’Esquadra a la via pública. Els fets han passat a prop de la comissaria de Ciutat Vella, al carrer Nou de la Rambla, al Raval de Barcelona. 

La policia es trobava en companyia d’un altre agent atenent una persona que havia patit un furt i estava recollint les dades quan una tercera persona, un home, jove, s’ha acostat per darrere per realitzar-li tocaments al cul, segons confirmen fonts policials consultades per EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

La funcionària, que anava vestida d’uniforme, s’ha girat per recriminar-li el tocament, però l’home ha provat novament de repetir-la remarcant que ell “tocava el que li donava la gana”. La situació, humiliant per a la policia que en aquell instant es trobava envoltada de diverses persones, ha acabat amb la detenció de l’home per un delicte d’abusos sexuals. 

Aquest delicte s’ha comès de matinada, però ja el 8 de març, el dia de la vaga feminista que, entre altres qüestions, denuncia la violència sexual de caràcter masclista que pateixen les dones, també les que són policies. 

Temes:

Violadors