EL PERIÓDICO organitza un col·loqui sobre mobilitat sostenible amb el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona

La sessió, que porta per títol 'Com superar la cultura del cotxe', se celebrarà el dimecres 6 de març a les 18.30 hores.

ciudad-sin-coches-conferencia

ciudad-sin-coches-conferencia

1
Es llegeix en minuts

La millora en la qualitat de l’aire de les ciutats i la sostenibilitat climàtica passen per una reducció dràstica en l’ús del cotxe i altres vehicles de combustió. Aquest fet xoca amb resistències i inèrcies de tot tipus, que estan donant com a resultat una disminució insuficient, o fins i tot en un augment en l’ús de vehicles contaminants. Expertes en transport, salut i urbanisme debatran sobre les accions més efectives per superar aquest estat de bloqueig.  

La cita tindrà lloc el pròxim dimecres 6 de març a les 18.30 hores al centre Ca l’Alier (Pere IV, 362). L’entrada serà lliure, però amb aforament limitat. Els assistents que ho desitgin també podran visitar de les 17.00 a les 18.00 hores l’exposició 'Metròpolis de ciutats: repensar l’urbanisme metropolità', reservant una entrada, gratuïta prèviament

Notícies relacionades

El debat, que porta per títol'Com superar la cultura del cotxe', serà moderat pel periodista Michele Cantanzaro i comptarà amb la participació de les expertes de la Xarxa de Científiques Comunicadores Olga Margalef, Monika Bachofner, Maria Rubert de Ventós i Natalie Mueller.  

Els lectors hi poden participar enviant les seves preguntes a través del formulari que trobaran en aquesta pàgina. Les qüestions escollides i el nom dels qui les formulen apareixeran en les edicions impresa i digital d’EL PERIÓDICO.