Els Mossos investiguen la brutal agressió d'un motorista a un conductor a la Meridiana de Barcelona

Un motorista clava nombrosos cops de puny a la persona al volant d'un turisme

motorista-meridiana-2 / periodico

1
Es llegeix en minuts
José Real / Barcelona

Tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urbana investiguen la salvatge agressió d’un motorista al conductor d’un turisme a l’avinguda Meridiana de Barcelona la nit de l’aquest dimarts. Un vídeo penjat a la xarxa social Instagram pel conductor que anava darrere de l’agredit mostra com un motorista colpeja, a través de la finestra abaixada, l’home al volant d’un turisme vermell.

L’agressor clava nombrosos cops de puny a la víctima, li arrenca el mirall retrovisor i trepitja la carrosseria del cotxe. Fins i tot intenta obrir, sense èxit, la porta lateral del vehicle. De sobte, abandona i torna a la moto. Es desconeix l’estat del conductor, encara que al final del vídeo se'l veu arrencar.

El cotxe anava de banda a banda

Segons escriu en el vídeo l’autor de la gravació, “es veia venir, el cotxe n’hi estava muntant una de grossa a la moto des de la C-17, per això ni he baixat". El conductor que grava el vídeo fins i tot comenta: "Que el mata, que el mata".

Notícies relacionades

"Vaig veure que estaven per la C-17 en direcció a Barcelona ja arribant a Meridiana. El cotxe anava d’un carril a l’altre. Hi va haver un moment que va frenar davant de la moto, pel que em va semblar veure que va poder posar en perill la seva integritat", ha assegurat a EL PERIÓDICO el jove que va gravar les imatges.

"No ho vaig poder veure de gaire a prop, perquè anaven ràpid i els vaig perdre de vista en algun moment. Quan van arribar al semàfor va passar això que apareix en el vídeo, i a continuació juraria que la moto continuava perseguint el cotxe en direcció a la Ronda de Dalt, però tampoc n’estic segur perquè jo me’n vaig anar cap a l’altre costat", explica el jove.