En una vivenda ocupada

Desmantellat el primer narcopís a Sant Martí

Els Mossos han detingut dues persones en un pis ocupat del carrer de Còrsega

190220-co-narcopis-sant-marti-premsa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos han desmantellat aquest dimecres al matí un pis on es distribuïen i consumien substàncies estupefaents. Es tracta del primer narcopís detectat al districte de Sant Martí, a Barcelona. La ràpida actuació policial ha evitat que es convertís en un punt d'atracció permanent per a toxicòmans. L'immoble és al carrer de Còrsega.

L'operatiu d'avui ha acabat amb la detenció de dues persones, una dona de 35 anys portuguesa i un home de 34 anys espanyol. Se’ls ha intervingut pastilles d'èxtasi i metamfetamines, diners i estris per a la manipulació de les drogues.

La investigació es va iniciar arran de diverses informacions que alertaven que un pis ocupat il·legalment d'una finca situada al carrer Còrsega s’havia convertit en un punt de venda i consum de drogues.

Notícies relacionades

A partir d'aquí, els agents van iniciar vigilàncies a l'entorn del pis i van observar diferents persones entrant i sortint de l'immoble. Algunes d'elles van ser escorcollades i se'ls va detectar en algunes ocasions diferents tipus de drogues com ara haixix, heroïna i metamfetamines.

El dispositiu d'aquest matí ha permès desmantellar aquest punt de venda i consum, que funcionava des de principis d'any.