GUÀRDIA URBANA

Detingut a Barcelona un conductor ebri que se salta dos semàfors i intenta atropellar un vianant, que el renya

L'arrestat, gràcies a la col·laboració ciutadana, ha xocat amb un vehicle i ha intentat fugir a peu

coche-urbana-1

coche-urbana-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimarts un home que conduïa sota els efectes de l’alcohols’ha saltat dos semàfors en vermell i ha intentat atropellar un vianant que li recriminava la seva actitud, segons ha informat la policia local en el seu perfil oficial de Twitter.

Els fets han passat a la rambla de Badal, al districte barceloní de Sants-Montjuïc, quan l’arrestat circulava de forma molt imprudent. Després de saltar-se el primer semàfor en vermell, un vianant l’ha cridat a l’ordre per no respectar la seva prioritat de pas i el conductor ha intentat atropellar-lo de manera "intencionada i reiterada".

Notícies relacionades

Després d’aquest aldarull, ha seguit la seva esbojarrada marxa i s’ha tornat a saltar un altre semàfor en vermell. En aquesta ocasió, el perjudicat ha sigut un altre turisme que circulava pel carrer que estava travessant, contra el qual ha xocat.

Després d’impactar contra aquest vehicle, el detingut ha intentat fugir a peu, però gràcies a la col·laboració d’uns ciutadans la Guàrdia Urbana l’ha pogut arrestar.