HOMOFÒBIA

Atacada la seu del Centre LGTBI de Barcelona

L'equipament municipal ha aparegut amb pintades i vidres trencats

lgtbi

lgtbi

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La seu del Centre LGTBI de Barcelona s’ha despertat aquest matí amb pintades i amb els vidres de la porta trencats pel llançament d’una tanca de l’ajuntament. La regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, va constatar que “a qui no sap utilitzar la raó només li queda la violència”.

“Si pensen que les amenaces ens faran retrocedir estan molt equivocats. Més convençudes que mai”, ha dit a través de Twitter. També l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha condemnat l’atac en el seu compte: “Fa una setmana vam inaugurar el centre LGTBI de Barcelona. Aquesta nit ha patit un atac covard. Han de saber que no ens fan por, al contrari”.

Notícies relacionades

L’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) també ha denunciat l’atac i ha assegurat que continuaran treballant i defensant l’espai i els drets i llibertats del col·lectiu. Així mateix, l’OCH ha demanat a les diferents administracions “contundència davantl’atac feixista” que ha patit el centre ubicat al carrer del Comte Borrell. 

El president de l’observatori, Eugeni Rodríguez, ha informat que demà dilluns a les 18.30 hores està convocada “una concentració davant el Centre LGTBI de Barcelona com a mostra de solidaritat amb el col·lectiu”.  Ajuntament, Plataforma LGTBICat i OCH convoquen aquesta acció de protesta contra aquests actes vandàlics. “Aquest nou atac posa de manifest el repunt d’agressions cap al col·lectiu i la necessitat de dur a terme polítiques efectives contra la LGTBI-fòbia a Catalunya”, ha afegit.

Temes:

LGTBI