Atac salvatge

Llibertat provisional per a un detingut per l'agressió homòfoba al metro de Barcelona

Els Mossos el van arrestar dissabte juntament amb un menor per aquest delicte

zentauroepp46512347 metro190112163421

zentauroepp46512347 metro190112163421

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció 4 de Barcelona, en funcions de guàrdia, va decretar aquest diumenge la llibertat provisional per a un dels detinguts per una agressió homòfoba al metro de Barcelona dissabte agressió homòfoba.

Segons ha informat aquest dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la causa està oberta per un presumpte delicte de lesions i discriminació, i l’investigat té obligació de comparèixer al jutjat sempre que sigui requerit.

Els Mossos van detenir dissabte aquest home i un menor per un delicte de lesions per una agressió homòfoba a un noi al metro de Barcelona. La víctima va denunciar que va ser atacat per quatre nois.

Notícies relacionades

L’incident va passar cap a les 6.00 hores de dissabte i el jove agredit va explicar a Instagram que els fets es van produir quan anava a treballar i que els atacants li van dir ‘maricon’ i li van clavar puntades de peu quan va baixar del metro.

A més, la víctima –que va rebre punts a la cara– va agrair els missatges de recolzament que ha rebut a través de les xarxes socials.

Temes:

Homofòbia