COL·LABORACIÓ CIUTADANA

Tres càmeres van gravar el cotxe que va fugir després d'atropellar un noi la nit de Cap d'Any

Segons les imatges, es tracta d'un turisme fosc conduït per un home, però no se'n distingeix la matrícula

La Guàrdia Urbana demana als comerços de la zona que revisin les seves gravacions per veure si s'aconsegueixen més detalls dels fets

jcarbo46402346 atropello190101191934

jcarbo46402346 atropello190101191934

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Urbana de Barcelona disposa de les imatges de tres càmeres que van gravar el cotxe el conductor del qual va fugir després d’atropellar greument un noi a la confluència de l’avinguda Diagonal amb la Via Augusta la passada nit de Cap d’Any.

El subcap de la Unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat de la Guàrdia Urbana, David Vázquez, ha explicat a Efe que la policia ha pogut aclarir part dels fets gràcies a la "brillant resposta ciutadana" a la crida que van fer, a través de les xarxes socials, per provar d’identificar i localitzar l’autor de l’atropellament.

La Guàrdia Urbana ha rebut tres filmacions de càmeres de seguretat d’edificis de la zona i, tot i que les imatges no han permès distingir la matrícula del cotxe, "han aportat informació sobre una possible marca, model i color" del vehicle que va atropellar el noi.

Turisme de color fosc

Així, s’ha pogut determinar que el vehicle no seria un monovolum Ford, tal com es va pensar al principi, sinó que "seria un turisme de color fosc, conduït per un home", ha detallat el subinspector Vázquez.

Segons la investigació, el conductor va atropellar, "probablement sense cap tipus d’intenció", un noi cap a la 1.45 del passat 1 de gener en un pas de vianants a la confluència de l’avinguda Diagonal i la Via Augusta i al fugir va accedir al carril per als vianants de Rambla Catalunya fins a arribar al carrer de Rosselló.

Notícies relacionades

El noi víctima de l’atropellament està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Clínic de Barcelona, on, segons fonts del mateix centre hospitalari, segueix "en estat greu".

"Encara avui rebem trucades, correus electrònics i missatges a través de les xarxes socials", ha explicat David Vázquez, que ha fet una nova crida a comerços i establiments de la zona del sinistre perquè revisin les seves càmeres de vigilància a fi d’aportar noves imatges dels fets.