Investigació

Detingut un militar francès que intentava entrar a la Sagrada Família amb munició a la seva motxilla

L'arrestat afirma que portava els carregadors per una badada

zentauroepp46390494 sagrada familia181230213716

zentauroepp46390494 sagrada familia181230213716

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a la tarda un ciutadà de nacionalitat francesa d’origen magribí que intentava entrar al temple de la Sagrada Família portant cinc carregadors de munició per a arma de nou mil·límetres a la seva motxilla. L’arrestat, que anava acompanyat, ha sigut conduït a la comissaria de les Corts, on està sent investigat, segons ha explicat la policia autonòmica a aquest diari. De fet, al temple i els seus voltants ha regnat la normalitat la resta de la jornada, sense cap operatiu especial. 

Imatge de l’escàner que ha detectat els cinc carregadors, al control de la Sagrada Família.

Han sigut els vigilants de seguretat del recinte els que han detectat cap a les cinc de la tarda la munició dins de la motxilla durant el control rutinari de l’escàner de seguretat. Aquests han avisat els Mossos, a qui el sospitós ha explicat que és militar i portava els carregadors a sobre per una badada seva.

Notícies relacionades

A continuació, els agents han inspeccionat el vehicle del militar, aparcat a la zona, on han trobat una arma de foc que tenia el número de sèrie esborrat.

La policia catalana està comprovant les dades i la versió aportades per l’individu, en col·laboració amb la policia francesa. Investiguen per què portava armes fora del seu país.