al bloc la Jahnela

Manifestació per la mort d'una dona en una casa ocupada a Gràcia

Els Mossos no van trobar signes de violència en la difunta i estan pendents de l'autòpsia per confirmar si es tracta d'una mort natural o d'un suïcidi.

zentauroepp46151418 diana181205214341

zentauroepp46151418 diana181205214341

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses entitats veïnals de Barcelona han convocat una manifestació aquesta tarda a les 20 hores a la plaça de la Vila de Gràcia per la mort d’una dona que vivia en una casa ocupada del barri barceloní. Col·lectius com la PAH han secundat la convocatòria de l’Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia, que asseguren que es tracta d’un suïcidi, i protestaran sota el lema "no són suïcidis, són assassinats". "S’ha tret la vida, patint la violència immobiliària del bloc Ca La Trava (contigu a la casa ocupada on vivia), i el perill que suposava de desallotjament. Així ho ha expressat ella abans de deixar-nos", ha denunciat a través de Twitter el col·lectiu contra els desnonaments de Gràcia.

Els Mossos d’Esquadra van rebre aquest dimarts una trucada que alertava de la mort d’una persona a La Jahnela, bloc ocupat a la Travessera de Gràcia. Fonts policials han explicat que no van trobar signes de violència i que estan pendents de l’autòpsia per confirmar si es tracta d’una mort natural o d’un suïcidi. Les mateixes fonts han informat que no van trobar cap nota a la vivenda.  Al seu torn, han comunicat que el desallotjament de La Jahnela no era imminent. 

Temes:

Okupes