Al barri del Besòs

Detingut a Barcelona després de fugir en una furgoneta amb 5.000 motxilles escolars robades

Els Mossos van donar l'alto al vehicle al veure maniobres estranyes i el conductor va fugir i va acabar abandonant la furgoneta

20181127 416401 mossosmochilasr 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut un home xilè de 32 anys i veí de Badalona (Barcelona) per un presumpte delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i robatori amb força després de fugir en furgoneta de la policia amb 4.959 motxilles escolars noves robades.

Segons ha informat la policia catalana aquest dimarts en un comunicat, el dia 18 de novembre a les 19.30 hores agents del Grup Regional de Mossos estaven al districte de Sant Martí de Barcelona fent patrullatge de prevenció amb un vehicle no logotipat.

Quan estaven al barri del Besòs van veure una furgoneta blanca i de lloguer aturada al mig d’un pas de vianants. La furgoneta feia moviments endavant i enrere sense cap direcció fixa, cosa que va fer aixecar les sospites dels agents.

Va fugir a peu

Quan els policies s’hi van acostar i van demanar al conductor que aturés la furgoneta, l’home va accelerar bruscament i va dirigir el vehicle cap a on eren els agents, obligant-los a desplaçar-se ràpidament per evitar que els atropellessin.

La furgoneta va continuar circulant a gran velocitat. Al veure que un turisme no li permetia avançar el conductor va baixar, va abandonar la furgoneta i va fugir.

Finalment va poder ser detingut i en el registre de la furgoneta els agents van localitzar 4.959 motxilles infantils noves, fins i tot dins de les seves bosses.

Notícies relacionades

El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs i tot el material ha pogut ser tornat a l’empresa a la qual pertanyia, ubicada en una nau industrial a Sant Quirze del Vallès.