De matinada

Deixen el seu fill de 10 anys al cotxe i se'n van de copes pel Port Olímpic de Barcelona

Els pares van aparèixer amb signes evidents d'haver estat bevent i van ser arrestats per la Guàrdia Urbana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Guàrdia Urbana van detenir dissabte de matinada una parella que es trobava de festa a la zona de lleure del Port Olímpic de Barcelona després d’haver localitzat el seu fill, de 10 anys, a l’interior del seu cotxe, dins d’un aparcament pròxim.

Els fets van passar quan la parella d’agents estava patrullant pels voltants del Port Olímpic, en el marc del desplegament del dispositiu nocturn de cap de setmana de la zona de bars i restaurants d’aquesta zona.

Notícies relacionades

Cap a les tres de la matinada, van localitzar un menor dins d’un vehicle, que es trobava estacionat a l’aparcament subterrani del Port Olímpic. Quan els agents van preguntar-li on eren els seus pares, aquest va explicar que estaven dins d’un local de lleure.

Els agents van intentar localitzar per telèfon els pares del menor, sense èxit. Gairebé una hora després, tots dos van aparèixer amb signes evidents d’haver estat bevent alcohol. Els agents els van detenir per un delicted’abandonament de menor. El fill va ser posat a disposició d’un familiar.