Vandalisme

Vídeo | Una altra agressió al metro de Barcelona

Un grup de passatgers ataca els vigilants de seguretat i el personal de TMB quan els van demanar els bitllets

vigilantes

vigilantes

1
Es llegeix en minuts

Nova agressió al metro de Barcelona. Aquesta vegada, protagonitzada per un grup de passatgers, pel que sembla ebris, que volia evitar el control de bitllets i va acabar agredint els vigilants de seguretat. L’incident va passar aquest dilluns, 5 de novembre, al vestíbul de l’estació de Torrassa, que comunica la L-1 amb la L-9. 

L’agressió va ser gravada per un dels testimonis. En les imatges, un grup de joves agredint un dels vigilants, que immobilitza un dels viatgers.

Notícies relacionades

Després de la baralla, avançada per 'Crónica Global’, van intervenir els Mossos, avisats des del centre de seguretat del suburbà, que van identificar els causants de l’incident. Les víctimes van acudir a un ambulatori i van interposar una denúncia.

Més incidents 

Diumenge passatun grup de 34 grafiters es va enfrontar amb els viatgers del metro, que els van retreure que aturessin la marxa per pintar els vagons. Tres persones van resultar agredides, entre elles una dona embarassada a qui van ruixar amb esprai a la cara. I la matinada de dimarts a dimecres, cinc vàndals van atacar la Línia 9 del suburbà. Van entrar per l’Estació de Cèntric i van caminar fins al baixador de Les Moreres, on van arremetre contra un comboi que era aturat. 

Temes:

Metro