LOCAL HONEST

El 'tablao' flamenc de la Rambla torna a un turista una cartera amb 3.500 dòlars

El client, que havia arribat en creuer a Barcelona, recuperarà els diners aquest diumenge

zentauroepp18000159 barcelona  barcelones  14 01 2012    icult    concierto flam181109111114

zentauroepp18000159 barcelona barcelones 14 01 2012 icult concierto flam181109111114 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un turista asiàtic que es va oblidar una cartera amb més de 3.500 dòlars al Tablao Flamenco Cordobés de la rambla de Barcelona podrà recuperar-ladiumenge vinent després que els treballadors i responsables del local aconseguissin localitzar-lo i avisar-lo que podia passar a recollir-la.

Segons ha informat aquest divendres el Tablao Flamenco Cordobés, després d’una de les actuacions que ofereix aquest històric local de la rambla barcelonina, uns empleats van trobar la cartera oblidada, propietat d’un turista que havia presenciat l’espectacle.

Després de realitzar les investigacions oportunes, es va esbrinar que la cartera pertanyia a un turista asiàtic que va embarcar en un creuer que havia sortit de la capital catalana.

Aquest diumenge tornarà del creuer i el turista podrà recuperar la seva cartera amb la documentació i l’efectiu, per la qual cosa "la història finalment acabarà a bon port", ha ressaltat en un comunicat el Tablao Flamenco Cordobés.

Notícies relacionades

El local ha assenyalat que no és la primera vegada que passa una cosa com aquesta, ja que al llarg dels seus gairebé 50 anys d’història, el tablao ha acumulat nombroses anècdotes similars, en les quals va caldre buscar els propietaris de diversos objectes perduts per poder tornar-los-hi.

El Tablao Flamenco espera que la història serveixi per contrarestar la "mala fama" de la rambla de Barcelona, un lloc marcat per l’alta afluència turística tots els dies de l’any i també punt d’actuació de carteristes i bandes especialitzades a robar els turistes.

Temes:

Flamenc