carrer del doctor Ferran

Una trentena d'afectats per falta d'oxigen en un restaurant La Tagliatella de Barcelona

Els Bombers de Barcelona apunten a una fallada en la campana d'extracció de la cuina

taglia

taglia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una trentena de persones van resultar afectades per falta d’oxigen aquest cap de setmana en un restaurant de la cadena La Tagliatella, ubicat al carrer Doctor Ferran de Barcelona. Segons fonts municipals, els equips d’emergència van dur a terme un total de 32 atencions, tot i que només 4 dels clients intoxicats van requerir l’ús de màscara d’oxigen. Aquestes últimes persones, que van ser traslladades al’Hospital de la Vall d’Hebron, s’han recuperat sense més incidents.

Fonts de la cadena de restaurants, en canvi, asseguren que només aquestes tres o quatre persones van resultar afectades per la intoxicació al local. Aquestes tres persones, empleades de l’establiment, "ja estan donades d’alta", asseguren les mateixes fonts.

Notícies relacionades

Els bombers de Barcelona apunten que la causa probable de les intoxicacions estigui relacionada amb la campana d’extracció de la cuina. Un mal funcionament de la campana hauria provocat un consum d’oxigen més elevat que, al seu torn, hauria fet descendir la concentració d’aquest gas, tant a la cuina com a la sala, on eren els clients.

La cuina del local ha quedat precintada i s’ha obert una investigació per poder confirmar que la causa d’aquesta intoxicació massiva es troba a l’extractor del restaurant.