INICIATIVA SABOROSA

El Tapa Tour solidari per 23 hotels de Barcelona

Durant tot el mes d'octubre oferiran tapes i còctels a preus reduïts

cmontanyes45289213 tapa tour181002181502

cmontanyes45289213 tapa tour181002181502 / JuanSerranoCorbella com

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán

Les tapes solidàries que des de fa tres anys fomenten alguns hotels barcelonins se sumaran aquest mes a la divulgació de la cocteleria local i a la implicació del sector en diverses bones causes. L’ediciód’Hotel Tapa Tour que acaba de començar i es prolongarà tot l’octubre permet descobrir en petites dosis la gastronomia i glops dels millors establiments de la ciutat a preus reduïts i amb un euro per consumició destinat a Acció contra la Fam, entre altres iniciatives.

Aquest any 23 superhotels locals s’han sumat a la iniciativa, amb tapes que van de 4 a 6 euros, còctels de 6 a 10, o el combo de tots dos per 10-12 euros. Entre els participants a Barcelona hi figuren l’Almanac, Claris, El Palace, Grand Central, Miramar Barcelona, OD Barcelona, Ohla Eixample, Sofia, The One, Fairmont Rey Juan Carlos I, Alexandra, Negresco Princess, Melià Barcelona Sky i d’altres.

Notícies relacionades

Un jurat triarà les millors propostes a final de mes, però en paral·lel no només es desenvoluparà la recaptació solidària (per cada consumició) per a projectes de lluita contra la desnutrició infantil, sinó que els establiments donaran 10 tones de menjar en favor de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments. L’Hotel Tapa Tour també se suma a una iniciativa contra l’ús de canyetes de plàstic a les begudes, promovent-ne unes de comestibles creades per una ‘start-up’.

El desplegament, que també es porta a terme en hotels de Madrid, vol donar a conèixer també els gurus locals de la mixologia barcelonina, darrere les seves barres.

La celebració de l’Oktoberfest arriba a les altures

L’hotel més cotitzat de la cadena H10 a Barcelona, <strong>The One</strong>, ha apostat per celebrar del 4 al 14 d’octubre un <strong>Oktoberfest</strong>, la festa gastronòmica que fusiona cervesa alemanya amb plats típics de Baviera. Diàriament, de les 18.00 a les 24.00, desplegaran una carta específica amb salsitxes alemanyes, xucrut de col llombarda, Brezel, garró rostit, strudel de poma i altres receptes típiques de la zona de la mà de varietats de Paulaner, tot i que en l’ambient glamurós que caracteritza la seva terrassa Mood, amb panoràmiques de mig Barcelona. La singular proposta en les altures s’acompanya de sessions amb discjòqueis de dijous a diumenge i es remata amb un concurs de fotografia del muntatge a les xarxes socials.