Possible cas de violència masclista

Trobat mort un matrimoni d'edat avançada al seu pis de Barcelona

Al domicili de la parella, a Sants-Montjuïc, hi havia signes de violència

zentauroepp45039417 un c mera de televisi  grava la porta de la finca on han tin180915135528

zentauroepp45039417 un c mera de televisi grava la porta de la finca on han tin180915135528 / Julia Perez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els cadàvers d’un matrimoni de 81 i 71 anys d’edat han sigut trobats a la matinada d’aquest dissabte en un pis de Barcelona on hi havia signes de violència. Segons han informat els Mossos, al voltant de les 00:20 hores van rebre un avís de la Guàrdia Urbana en què els informava de la troballa dels cadàvers de la parella, després que el servei de teleassistència fes comprovacions en aquesta vivenda, a Sants-Montjuïc. Els Mossos van constatar al trobar els cadàvers que al pis hi havia signes de violència.

Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que podria tractar-se d’un nou cas de violència masclista i que es treballa amb la hipòtesi que l’home hauria matat la seva dona i després s’hauria suïcidat.

TV-3 ha informat que l’home hauria matat la seva esposa colpejant-la amb un bat de beisbol i després s’hauria suïcidat ingerint pastilles, tot i que aquest extrem no ha sigut confirmat pels Mossos.

Notícies relacionades

La policia catalana ha informat Efe que no constava cap denúncia de la dona per maltractaments.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec d’investigació per aclarir els fets i el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.