Conseqüències del temporal

Una altra vegada rates mortes a les platges de Barcelona

Bandera groga a a les 10 platges de la capital catalana

rata-flotando-en-la-barceloneta

rata-flotando-en-la-barceloneta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La intensa pluja que va caure durant l’última hora de la tarda de dimecres a la capital catalana ha tornat a deixar imatges desagradables per als banyistes de les 10 platges de la ciutat, on aquest divendres onegen la bandera groga: de nou, com després del xàfec del 19 d’agost, s’han vist rates mortes flotant a l’aigua. La pluja també va arrossegar al mar molta brutícia.

EL PERIÓDICO

Per solucionar casos com el de les rates aparegudes després d’una tempesta, l’ajuntament disposa d’un servei especial de neteja que es posa en funcionament quan rep avisos d’aquesta naturalesa.

Notícies relacionades

La presència de rates es produeix habitualment quan hi ha fortes precipitacions perquè aquestes desborden la capacitat de les clavegueres i dels col·lectors del litoral. Això provoca que en poques hores s’aboquin al mar un gran quantitat de residus orgànics que normalment són tractats en les plantes depuradores.

En aquest enllaç es pot consultar l’estat de les platges de la ciutat, que aquest divendres continuen presentant una qualitat d’aigua regular.