Anar al contingut

Comença la retirada dels envelats del mercat provisional de Sant Antoni

Urgell estarà tallada entre Floridablanca i Tamarit fins diumenge vinent

La instal·lació d'Urgell es comença a desmuntar; les de Sant Antoni, al setembre

El Periódico

Comença la retirada dels envelats del mercat provisional de Sant Antoni

FERRAN NADEU

L’Ajuntament de Barcelona començarà aquest diumenge a retirar els envelats en què es van instal·lar de forma provisional els paradistes del mercat de Sant Antoni mentre es remodelava l’edifici que l’acull. Les obres van durar nou anys, fins a la inauguració del nou mercat el passat 23 de maig.

Els envelats que es van instal·lar a la ronda de Sant Antoni van acollir el mercat del fresc i els Encants i encara seguiran unes setmanes instal·lades. A l’envelat del carrer d’Urgell es va ubicar el mercat dominical. Els treballs de retirada d’aquesta instal·lació es prolongaran fins al 19 d’agost, per la qual cosa el carrer d’Urgell estarà tallat fins aquell dia, tota la setmana vinent.

Les plaques del sostre

El primer que es farà serà retirar les plaques del sostre de l’envelat d’Urgell, entre Floridablanca i Tamarit. L’envelat té una superfície de 1.886 metres quadrats i està format per 25 pòrtics de 17,8 metres, que es recolzen en pilars metàl·lics. A més del tall d’Urgell, s’anul·larà durant aquesta setmana el carril bici adjacent. Aquest envelat quedarà retirat a finals de setembre, tot i que a partir del 19 d’agost els treballs no provocaran cap tall de carrer. Els envelats de Sant Antoni seran retirats entre setembre i novembre.