IDENTIFICATS

Dos detinguts per l'atac a un Cabify amb una família francesa dins

La investigació continua oberta i no es descarten més arrestos de persones que sembla que ja estan identificades

taxis-carlos-marquez-aguaepc / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut aquest divendres dues persones que participaven en la manifestació del passat 25 de juliol en el marc de la vaga del sector del taxi a Barcelonaper la seva presumpta participació en l’atac que va patir un conductor de Cabify que portava al seu interior a una família francesa. Un dels arrestats, de 39 anys, ha sigut detingut a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) mentre que l’altre, de 34 anys, és veí de Barcelona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que els Mossos sembla que ja han identificat com a presumptes autors de l’atac.

Segons fonts pròximes a la investigació, s’ha pogut confirmar que almenys un dels dos detinguts és un taxista, mentre que encara no consta si el segon ho era.

Aquell dia diversos manifestants, entre els quals hi havia els investigats, van tallar el carrer d’Aragó i van parar el trànsit amb l’objectiu de localitzar vehicles VTC. En l’encreuament del carrer d’Aragó amb el carrer de Girona, com va testimoniar un vídeo de EL PERIÓDICO, van detectar un vehicle i van colpejar-lo fins a trencar els retrovisors. També van abonyegar la carrosseria del cotxe.

Identificats 

El conductor afectat va baixar del vehicle per calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir. A l’interior del vehicle hi havia un matrimoni francès i la seva filla petita, que van sortir del vehicle. L’home va ser agredit també per un manifestant, que li va pintar la cara amb un esprai i seguidament li va llançar el pot metàl·lic al cap.

Notícies relacionades

 

Una vegada finalitzada l’acció, que es va produir amb molta violència i agressivitat, els manifestants es van dispersar i se’n van anar del lloc dels fets. Els Mossos van obrir una investigació policial amb la denúncia de les víctimes, que ha permès identificar i localitzar els autors dels fets, un dels quals ha sigut detingut aquest matí. El vehicle afectat va presentar danys valorats en uns 7.000 euros.

Temes:

Taxis