Aquesta nit passada

Taxistes de Barcelona denuncien la ruptura de vidres en 18 cotxes

Alguns vehicles també s'han despertat amb les rodes punxades

taxis / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Taxistes de Barcelona han denunciat que aquesta nit passada un total de 18 cotxes han patit actes vandàlics. En concret, expliquen que algú ha trencat els vidres dels vehicles i, en alguns casos, els han rebentat les rodes. En canvi, no els han robat res. Els vehicles eren a Barcelona, l’Hospitalet i Badalona. Fonts dels Mossos d’Esquadra, consultades per aquest diari, asseguren que no els consta niguna denúncia relacionada amb aquestes destrosses.

Segons ha informat el president del sindicat Élite Taxi, Tito Àlvarez, els taxi afectats tenien les finestretes i els parabrises davanter i posterior trencats, però cap d’ells ha patit robatoris a l’interior. 

Els Mossos han iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies en què s’han produït els fets, els detalls dels quals es desconeixen de moment.

Un altre membre d’Élite Taxi ha explicat en declaracions a Efe que el que ha passat avui és una cosa habitual, perquè durant l’últim any han sigut freqüents els atacs a taxis.

Ha assegurat que des del sector tenen les seves “sospites” sobre els autors d’aquests actes vandàlics, i ha reiterat que “ha passat més vegades des que ha arribat aquesta gent [conductors que operen amb llicències VTC] al mercat”.

Notícies relacionades

A finals de juliol, el sector del taxi va iniciar una vaga a Barcelona, que posteriorment es va estendre a les principals ciutats espanyoles, per protestar per la falta de regulació de les llicències de vehicles de transport amb conductor (VTC), que són les que utilitzen companyies com Uber i Cabify.

Durant aquells dies, nombrosos vehiclesd’aquestes dues empreses van patir així mateix destrosses i actes vandàlics. Tito Álvarez ha assegurat en un comunicat que alguna de les fotografies compartides per les xarxes socials corresponen a imatges antigues i lamenta l’error i demana disculpes per les molèsties.

Temes:

Taxis