Els portava a la bossa

Recuperats 200.000 euros en joies robats a una turista a l'aeroport de Barcelona

Els Mossos han detingut tres lladres amb el botí

aeropuerto

aeropuerto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut tres lladres acusats de robar a l’aeroport de Barcelona joies i rellotges de luxe valorats en 200.000 euros, que portava en una bossa una turista, a qui la policia ja ha comunicat que han recuperat el valuós botí.

Segons han informat aquest divendres els Mossos, un agent fora de servei va veure ahir a la tarda els tres sospitosos en una cafeteria del districte de les Corts en actitud sospitosa, poc després del robatori, comès a l’aeroport del Prat.

El mosso va veure els tres homes intercanviant diners que treien d’una bossa i, poc després, se n’anaven del lloc, per la qual cosa els va seguir i va alertar un equip de la comissaria de les Corts.

Vigilància

Poc després, dos dels sospitosos van entrar amb una motxilla en un aparcament, mentre el tercer es va quedar fora, parlant per telèfon i fent tasques de vigilància.

Quan els dos sospitosos sortien de l’aparcament, el mosso fora de servei es va identificar com a policia i va mostrar la seva credencial, en vista d’això, els dos presumptes lladres van iniciar la fugida.

El mosso va poder atrapar-ne un, mentre els altres agents que arribaven com a reforç van arrestar els altres dos.

Notícies relacionades

Els policies van registrar posteriorment el vehicle, a l’interior del qualvan localitzar la motxilla, en què hi havia joies i rellotges de luxe que els arrestats van confessar haver robat a l’aeroport de Barcelona.

Després de diverses gestions, els Mossos van comprovar que una turista de Tunísia havia denunciat la sostracció de les joies i rellotges, i, per tant, es va contactar amb ella, que ja era a Niça, per informar-la que s’havia recuperat el valuós botí.