L'operació continua oberta

Detinguts tres traficants a Nou Barris que venien drogues a menors

Amb l'arrest, la policia ha desmantellat un punt de venda en un pis

180731cassinteticpremsa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana van detenir el 26 de juliol dos homes colombians de 30 anys i una dona italiana de 20 per vendre drogues al districte de Nou Barris de Barcelona, segons han comunicat aquest divendres.  

La investigació va començar quan els agents van tenir coneixement d’un domicili des del qual es venia droga. Va ser després de detenir el dia 12 de juliol un jove amb substàncies.  A partir d’aquest arrest, es va procedir a la vigilància de les persones de la vivenda i els agents van poder determinar que en aquest domicili es venia la droga indiscriminadament a joves i menors d’edat. Els detinguts facilitaven i fiaven la compra de les substàncies estupefaents per tenir-los com a clients fixos. 

Notícies relacionades

Finalment, el 26 de juliol passat els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona van establir un operatiu que va concloure amb l’entrada judicial a l’immoble i la detenció de tres persones. A l’interior del pis es van trobar diferents substàncies com cocaïna, metamfetamina, pastilles MDMA, bolets al·lucinògens i LSD, així com estris relacionats amb la manipulació i posterior venda d’aquestes substàncies.

L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions.