Conflicte en el transport públic

Els amos de limusines de luxe lamenten que els taxistes els confonguin amb Uber i Cabify

Manuel Sánchez, president de Luxury VTC, afirma que un xofer va rebre dos cops de puny davant del Palace

zentauroepp42779317 manolo180729125419

zentauroepp42779317 manolo180729125419 / PAU MART MORENO

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Manuel Sánchez,president de l’associació de limusines i vehicles de luxe de lloguer amb conductor Luxury VTC, ha lamentat en declaracions a aquest diari que els taxistes en vaga carreguin contra ells. “Nosaltres tenim llicències VTC des de fa molt de temps i no tenim res a veure amb Uber ni Cabify i ens posen al mateix sac”, assegura. Aquestes empreses utilitzen normalment vehicles Mercedes, limusines i furgonetes de luxe de color negre.

Notícies relacionades

Sánchezlamenta que no poden agafar nous serveis per temor de les represàlies. “Un conductor va rebre dos cops de puny l’altre dia davant de l’Hotel Palace i el seu client va ser sacsejat”, afirma. “Nostros només servim a un client de luxe. La ciutat, amb aquestes protestes, s’està carregant aquest tipus de turisme, que deixa molts diners”, denúncia.

“No som els dels enterraments”

Sánchez,propietari d’una de les empreses pioneres del transport a vips, demana enviar un missatge a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau: “Nosaltres no som els cotxes que van als enterraments com creu. Tenim clients que demanen un servei de luxe, d’elit, molt diferent del del taxi. I hem pagat molts diners per tenir les nostres llicències”.

Temes:

Taxis