Conflicte

Torra demana «responsabilitat i seguretat» als taxistes

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, i el conseller Miquel Buch suspenen el seu desplaçament a Brussel·les per si «la situació es complica»

Pro-independence Catalan leader Quim Torra and former Catalan leader Carles Puigdemont hold a news conference in Brussels, Belgium, July 28, 2018. REUTERS/Eric Vidal

Pro-independence Catalan leader Quim Torra and former Catalan leader Carles Puigdemont hold a news conference in Brussels, Belgium, July 28, 2018. REUTERS/Eric Vidal / ERIC VIDAL (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Silvia Martinez / Bruselas

“Respectem la llibertat d’expressió però demanem que la seguretat i la responsabilitat imperin en un període d’estiu de màxima mobilitat”. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat aquest dissabte “seguretat i responsabilitat” al sector del taxi i “màxima implicació” al Govern il’Àrea metropolitana de Barcelona per resoldre el conflicte tan aviat com sigui possible.

Notícies relacionades

Centenars de taxistes de Barcelona, a qui s’han afegit també els de Madrid, han decidit mantenir indefinidament la vaga convocada en protesta contra la concessió de llicències de VTC, que utilitzen companyies com Cabify i Uber. En roda de premsa des de Brussel·les per donar la benvinguda a l’ex president, Carles Puigdemont, Torra ha reclamat “responsabilitat a totes les parts” i “més implicació” per resoldre una vaga que coincideix amb l’inici de les vacances d’agost.

Segons ha explicat tant la portaveu del Govern, Elsa Artadi, com el conseller d’Interior, Miquel Buch, romanen a Barcelona i no s’han desplaçat a Brussel·les al costat de la resta de la delegació que ha acudit a rebre Carles Puigdemont per seguir de prop la situació en cas que hi hagi complicacions.  “Demanem responsabilitat a tothom” i “que les parts treballin a fons”, ha reclamat.

Temes:

Uber Taxis Cabify