Aquesta matinada

Un mort i un ferit en un tiroteig en el Poblenou de Barcelona

Les víctimes anaven en un cotxe quan els han abordat uns motoristes

Els Mossos creuen que es podria tractar d'una disputa entre delinqüents comuns

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d  esquadra en el raval coche de180529181315

zentauroepp24115787 barcelona 05 11 2013 mossos d esquadra en el raval coche de180529181315

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha mort i un altre ha quedat ferit en un braç en un tiroteig albarri del Poblenou de Barcelona (al districte de Sant Martí), segons han informat els Mossos. Els fets s’han produït la matinada d’aquest dilluns al carrer de Ramon Turró amb el de la Llacuna

Pel que sembla, els homes haurien sigut tirotejats quan anaven en un cotxe amb matrícula alemanya per un dels dos ocupants d’una moto de color blanc que encara no ha pogut ser identificada. Poc abans, havien sortit d’un local nocturn del carrer Doctor Trueta situat a només uns 100 metres del lloc de l’atac.

Segons han informat els Mossos, la policia ha rebut a les 2.38 hores de la matinada un avís que dos homes havien sigut ferits per arma de foc dins d’un vehicle en la via pública. Diversos efectius policials i d’assistència mèdica s’han desplaçat al carrer de Ramon Turró, cantonada amb el carrer de Llacuna, al barri del Poblenou, en el qual havien sigut tirotejats els dos homes.

Un dels ferits va morir al mateix lloc dels fets mentre els serveis mèdics intentaven reanimar-lo, i l’altre va ser atès i traslladat pels ocupants d’un altre vehicle de matrícula holandesa, fins que els serveis d’emergència es van fer càrrec d’ell i el van traslladar a un centre hospitalari.

Els Mossos mantenen obertes totes les hipòtesis sobre el mòbil d’aquest atac, si bé donen per fet que es troba dins d’una disputa entre grups de delinqüents. No obstant, es descarta que pugui tenir relació amb anteriors actes de violència entre bandes rivals de narcotraficants d’origen dominicà.

Notícies relacionades

Els agents estan rastrejant les càmeres de seguretat i de trànsit de la zona per buscar pistes sobre el succés i provar de comprovar si els assaltants han efectuat els trets des d’una motocicleta o des d’un altre tipus de vehicle i posteriorment han fugit.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies dels fets i localitzar el presumpte autor o autors del tiroteig.