Divendres passat

Detingut a Barcelona un conductor ebri que va deixar greu un ciclista a la Vall d'Hebron

La víctima va sortir disparada uns 14 metres per l'impacte

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el conductor d’un turisme que anava ebri quan divendres passat va envestir un ciclista de 46 anys, que va quedar ferit greu després de sortir projectat uns 14 metres per l’impacte. Els fets, dels quals ha donat compte aquest dilluns la policia municipal, van passar divendres a les 22.10 hores.

Segons la Urbana, el turisme circulava en sentit Besòs per la calçada lateral mar del passeig de la Vall d’Hebron i, a l’arribar a la confluència amb la plaça Karl Marx, va col·lidir amb la part de davant del turisme que conduïa amb un ciclista de 46 anys que circulava per la plaça. Com a conseqüència de l’impacte l’home va sortir projectat uns 14 metres.

El conductor del turisme presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, que van confirmar les proves que se li van practicar. El conductor va ser detingut pels agents.

Notícies relacionades

Després de l’accident, el ciclista va ser atès al lloc del sinistre per un ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que el va traslladar fins a l’hospital de la Vall d’Hebron, on està hospitalitzat en estat greu.

La Guàrdia Urbana manté una investigació oberta per determinar la causa principal de l’accident i per analitzar la possibilitat que el conductor, acusat d’imprudència greu, circulés amb excés de velocitat.