CELEBRACIÓ AMB AROMA FEMINISTA

L'actriu Leticia Dolera serà la pregonera de la Mercè 2018

La il·lustradora i dibuixant Sònia Pulido és l'autora del cartell de les festes

La ciutat convidada d'aquest any serà Lisboa

whatsapp-image-2018-07-13-at-132359

whatsapp-image-2018-07-13-at-132359

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La festa de la Mercè d’aquest any ja té cartell i pregonera. El discurs inaugural anirà a càrrec de l’actriu, guionista i directora Leticia Dolera, criada al barri del Clot. La il·lustradora Sònia Pulido ha sigut l’encargada de pinzellar la imatge de les festes de Barcelona del 2018, que tindran Lisboa com a ciutat convidada.

Notícies relacionades

L’alcaldessa, Ada Colau, ha recordat que aquest any la ciutat ha acollit diverses manifestacions feministes, amb la qual cosa aquest any “era necessari que les festes tinguessin veu i ulls de dona”. L’alcaldessa ha explicat que en 40 edicions de la Mercè hi ha hagut 12 pregoneres i només 3 il·lustradores, i ha defensat que la capital catalana és feminista. 

Dolera ha agraït l’oferiment i s’ha mostrat il·lusionada davant del repte de representar la ciutat com a pregonera.“És un regal i una responsabilitat”, ha resumit. “Aquesta és la ciutat del meu primer petó, però també la ciutat on em van assetjar per primera vegada al carrer”, ha explicat. “Crec que està bé que no ens apropiem dels colors”, ha acabat.