ENSURT A TRINITAT VELLA

Els Mossos impedeixen que un home apunyali la seva neta de dos mesos

L'agressor cridava «que la mato» mentre tenia una navalla, i els agents van haver d'amenaçar-lo amb les seves armes

Els Mossos van reduir l'home, que portava la nena en un braç i a l'altre una arma blanca de grans dimensions

zentauroepp43046613 barcelona 23 04 2018  barcelona diada de sant jordi  mossos 180423141153

zentauroepp43046613 barcelona 23 04 2018 barcelona diada de sant jordi mossos 180423141153

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Agents delsMossos d’Esquadra van evitar aquest dissabte a la nit que un home acabés apunyalant en ple carrer una nena de menys de dos mesos de vida, segons fonts policials han explicat a EL PERIÓDICO. L’incident va començar amb una trucada al 112 d’una família del barri de Trinitat Vella de Barcelona, que alertava que durant una discussió conjugal el marit havia marxat de casa emportant-se la seva filla, nounada. Quan els agents es van personar al domicili, i després d’escoltar la mare, van provar d’explicar-li que no podien fer gaire res per actuar si, com explicava, la persona que s’havia emportat el bebè era el pare i no existia contra ell cap ordre judicial que l’hi impedís. 

Mentre procedien a donar aquestes explicacions, els agents van escoltar crits de “¡Que la mato!” proferits en ple carrer per un home que es dirigia al mateix domicili. Quan va arribar fins a ells, els policies es van adonar que es tractava del pare de l’home que havia ‘sostret’ el nadó. És a dir, era el seu avi. L’home havia tornat al domicili embogit, aguantant la bebè en un braç i amb l’altre empunyant una navalla desplegable de grans dimensions. 

Els agents van haver de desenfundar l’arma i instar-lo que diposités la nena a terra. Però l’home es va negar a acatar cap d’aquestes ordres. Durant aquesta negociació, un dels agents va poder guanyar-li l’esquena i apropar-se-li sense ser vist per l’agressor. Aquest mosso el va poder sorprendre i agafar el braç que empunyava el ganivet. Això va permetre a la mare agafar el bebè. A continuació, la resta d’agents es van abalançar sobre l’agressor, que, segons fonts policials, va provar d’assestar alguna punyalada als policies durant aquesta maniobra de reducció. 

El sospitós va quedar arrestat pels delictes d’amenaces i resistència a agents de l’autoritat. L’incident policial no es va tancar aquí ja que diversos veïns van sortir al carrer per evitar que s’emportessin detingut l’home que havia estat a punt d’apunyalar la seva neta. Finalment, l’home va ser arrestat i passarà durant les pròximes hores a diposició judicial. 

Notícies relacionades