RETRANSMISSIÓ A BARCELONA

Pantalla gegant al Camp de l'Àguila per a l'estrena d'Espanya al Mundial

El consistori cedeix l'equipament per al matx inaugural i, en cas de classificació, per als quarts, les semis i la final

L'emissió del partit contra Portugal del divendres 15 de juny comptarà amb el patrocini de La Liga

zentauroepp35448320 barcelona 06 09 2016    campo de futbol l aliga de gracia  e180611135919

zentauroepp35448320 barcelona 06 09 2016 campo de futbol l aliga de gracia e180611135919 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel

Els seguidors de la selecció espanyola de futbol a Barcelona ja tenen un lloc on compartir la seva afició per 'la Roja'.L’estrena d’Espanyaal Mundial de Rússia contra la Portugal de Cristiano Ronaldo es podrà seguir divendres 15 de juny en directe a través d’una pantalla gegant instal·lada al Camp de l’Àliga. L’acord al qual s’ha arribat amb el consistori inclou l’emissió del partit inaugural, i en el cas que l’equip avanci, també s’hi podran disfrutar els quarts, la semifinal i la final. 

Notícies relacionades

Les portes del recinte, situat a la plaça d’Alfonso Comín, just a sobre de la Ronda de Dalt i al costat de l’Hospital Quirón, s’obriran a les 18 hores. El partit començarà a les vuit de la tarda i, segons els impulsors de la iniciativa, la retransmissió comptarà amb la col·laboració de La Liga i de Valdebebas Fintech District, un espai proper a Madrid que aspira a ser la nova ciutat financera de la capital de l’Estat. 

L’alcaldessa Ada Colau es va comprometre a mitjans de maig a buscar un "recinte tancat" on col·locar una pantalla gegant. L’Ajuntament no va donar per descomptat que cediria un espai municipal, però finalment sí que permetrà que un equipament públic serveixi com a campament base per als fans de l’equip de Lopetegui. Les despeses van a càrrec dels impulsors, per això s’han buscat la vida amb els patrocinadors.