Queixes per l'olor

Decomissades 750 plantes de marihuana a la Vila Olímpica de Barcelona

La Guàrdia Urbana calcula que la plantació podia produir uns 28 quilograms de marihuana

marihuana

marihuana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana va decomissar divendres al matí 750 plantes de marihuana en un local del barri de la Vila Olímpica del Poblenou, al districte barceloní de Sant Martí, i va detenir una persona acusada d'un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat aquest diumenge, la Guàrdia Urbana va decomissar un total de 20,6 quilograms de marihuana, 500 grams de pol·len d'haixix i 2.200 euros en metàl·lic; a més de dues bàscules de precisió i 29 llums per a cultiu interior.

Els agents calculen que la plantació podia produir uns 28 quilograms de marihuana, estimats en un valor de 140.000 euros per collita i un total de 420.000 euros anuals en tres collites.

Notícies relacionades

La policia de Barcelona havia rebut diverses queixes de veïns que alertaven d'una forta olor de marihuana a la zona, a més de soroll constant d'extractors d'aire.

La investigació va culminar amb el registre al local aquest divendres, on els agents van comprovar que s'ubicava una plantació de marihuana.