Dos ferits lleus al xocar un cotxe amb un tramvia a BCN

Les primeres investigacions apunten que el turisme ha fet un gir prohibit

La línia T-4 ha patit alteracions durant una hora

zentauroepp31974936 ada colau tranvia170702183507

zentauroepp31974936 ada colau tranvia170702183507

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han resultat ferides lleus al col·lisionar aquest dilluns un turisme amb un tramvia de la línia T-4 del Trambesòs, a la cruïlla entre l'avinguda de la Diagonal i el carrer de Tànger, al districte barceloní de Sant Martí.

Segons han informat fonts de l'empresa Tram, l'accident ha passat aquest matí a les 9.20 hores, quan un turisme ha col·lisionat lateralment amb el tramvia en el moment en què el cotxe estava fent un gir prohibit cap a l'esquerra.

En el sinistre, que ha mobilitzat ambulàncies i efectius dels Bombers de Barcelona, han resultat ferides lleus dues persones, una passatgera del tramvia que s'ha precipitat a terra per la frenada i una dona que ha caigut d'esquena al topar-se amb l'accident quan travessava un pas de vianants.

Restriccions

Notícies relacionades

L'accident ha obligat a restringir la circulació de la línia T-4 del tramvia, que ha funcionat només entre les estacions de Sant Adrià i Maresme fins a les 10.05 hores, quan s'ha restablert el servei a tot el traçat.

Agents de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat al lloc del sinistre i han obert una investigació per saber les causes de la col·lisió, encara que tot apunta que s'ha degut a un incorrecte gir del conductor del turisme.