Rosa i Alberto insisteixen que la mort del manter de Montjuïc va ser accidental

Investigats per l'homicidi de Jose Antonio González, ratifiquen el contingut de la minuta policial que es va redactar el dia dels fets

L'agent assegura que la presa de Wad-Ras es va inventar que ella hagués dit que va ser Alberto qui el va empènyer pel terraplè

 

 

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat / G. Sànchez

Rosa Peral i Alberto López, els dos agents de la Guàrdia Urbana detinguts per matar el nòvio de la primera -un altre policia municipal-, han declarat aquest divendres al jutjat número 31 de Barcelona investigats per una altra mort: la de Jose Antonio González el 9 d'agost a la muntanya de Montjuïc. 

Segons fonts judicials, tots dos han ratificat la minuta policial que es va redactar el dia dels fets, quan es va explicar que la caiguda de Jose Antonio González va ser accidental. 

Una presa de Wad-Ras, companya de Rosa, havia declarat prèviament que aquesta li havia confessat que en realitat Alberto el va empènyer pel terraplè de 20 metres, una caiguda que li va costar la vida. 

Notícies relacionades

La mateixa Rosa, no obstant, segons les mateixes fonts judicials, també havia declarat anteriorment -durant un interrogatori efectuat en seu judicial per l'altre crim de què se'ls acusa, el del seu nòvio Pedro Rodríguez- que era fals que Jose Antonio s'hagués llançat sol i que, en realitat, l'havia matat Alberto. Ara, no obstant, ha canviat la seva versió. 

Rosa i Alberto estaven el 9 d'agost del 2014 a Montjuïc portant a terme una operació policial contra la venda ambulant. Tots dos formaven part del grup de la USD a càrrec del caporal Juan José L., que va sembrar el terror entre els manters.