Sis detinguts per un tiroteig sense ferits a la Barceloneta

El succés s'ha produït en una zona d'oci nocturn

zentauroepp35076158 barcelona 12 08 2016  sociedad la guardia urbana patrulla en170413151205

zentauroepp35076158 barcelona 12 08 2016 sociedad la guardia urbana patrulla en170413151205 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut sis persones per un tiroteig sense ferits que ha tingut lloc aquesta matinada als voltants del Marina Village, zona d'oci nocturn al costat de la platja del Somorrostro del barri de la Barceloneta de Barcelona.

Segons han informat a Efe fonts policials, el tiroteig s'ha produït, per motius que s'investiguen, cap a les cinc de la matinada al carrer, a l'altura de la platja del Somorrostro, plena de locals d'oci nocturn.

Agents de la Guàrdia Urbana s'han personat al lloc al rebre un avís que s'havia produït una agressió amb arma de foc i, després de constatar que no hi havia cap persona ferida, han iniciat una persecució dels suposats implicats en la baralla, que havien fugit del lloc però que han pogut ser localitzats i detinguts pels voltants.

Notícies relacionades

Els investigadors no han pogut, de moment, trobar l'arma o les armes de foc amb les quals s'haurien efectuat els trets, segons les fonts.

Els sis detinguts ja han passat a mans dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d'aquest succés.