Ensurt

Cau part del sostre a l'estació de Sagrera de la L-1 del metro

La incidència no ha causat ferits, però ha portat a tancar l'andana als usuaris

1
Es llegeix en minuts

Un tros del sostre de l'estació de la Sagrera de la línia 1 del metro de Barcelona s'ha desprès avui cap a les 09.00 hores, sense causar danys personals, encara que la incidència ha portat a tancar l'andana als usuaris. La situació ja està normalitzada.

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han informat a Efe que tècnics de la companyia, així com bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana, han inspeccionat la zona del despreniment.

L'andana de l'estació de Sagrera de la L-1 s'ha tancat al públic a les 09.00 hores i els trens de la línia vermella tampoc hi han parat. Poc després de les 10.00 s'ha reobert.

Notícies relacionades

Agents de seguretat privada del metro han impedit als usuaris, des del moment dels fets, accedir a l'andana per les escales, "per motius de seguretat", i han recomanat sortir al carrer a buscar altres mitjans de transport.

L'estació de la Sagrera és una de les més utilitzades del metro de Barcelona, ja que hi conflueixen la citada L-1, la L-5 (blava) i també les línies L-9 i L-10, a més estar connectada amb els trens de Rodalies de Renfe.

Temes:

Metro