MULTES EXCESSIVES

Conductors de Viladecans assenyalen el mal funcionament d'un radar

Els xòfers d'una empresa consideren impossible que els marqui una velocitat per sobre de la permesa

Centre comercial Vilamarina a Viladecans.

Centre comercial Vilamarina a Viladecans. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els conductors d'autobusos Mohn han denunciat un funcionament "anòmal" d'un radar ubicat davant del centre comercial Vilamarina de Viladecans, amb el suport de la secció sindical de la UGT a l'empresa.

UGT ha explicat que més d'una vintena de conductors han sigut multats per excés de velocitat i que diverses de les denúncies són per conduir a una velocitat de 89 quilòmetres per hora, quan, per limitació mecànica, aquests vehicles no poden circular a més de 80 km/h.

A més, el sindicat ha detallat que des del radar fins a la parada d'autobús hi ha una distància de 47 metres, de manera que és impossible conduir a la velocitat que consta en les denúncies, ja que no es podria frenar a la parada.

Notícies relacionades

Amb tot això, UGT ha subratllat que totes les multes han sigut recorregudes i denegades, i els representants dels treballadors han tramitat la corresponent reclamació al Síndic de Greuges i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per la seva banda, el sindicat ha instat l'Ajuntament de Viladecans a canviar la ubicació del radar i instal·lar reductors de velocitat i li ha demanat que tornin a ser estudiats tots els recursos de manera individual.