El metro de Barcelona obrirà 67 hores seguides per Cap d'Any

L'ajuntament reforçarà amb més personal les estacions dels voltants de Maria Cristina

Els controls d'alcoholèmia i drogues s'intensificaran a tota la ciutat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El metro de Barcelona obrirà tota la nit diumenge per Cap d'Any, de manera que els trens circularan de forma ininterrompuda des de dissabte a les 5.00 hores fins dilluns a mitjanit, 67 hores seguides.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha destacat que l'obertura durant tota la nit de Cap d'Any pretén facilitar els desplaçaments ràpids i segurs del ciutadans.

Recomana utilitzar el metro als que celebrin la nit en la festa que organitza l'ajuntament a l'avinguda Maria Cristina, que provocarà desviacions d'autobusos. Es reforçaran les estacions dels voltants amb més personal per regular els fluxos de passatgers.

Mossos, Guàrdia Urbana i Bombers

A l'avinguda Maria Cristina se celebra l'espectacle de pirotècnia i és on les mesures de seguretat desplegades a la ciutat seran més visibles. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana reforçaran la seva presència a la zona i es col·locaran elements de protecció a l'espai de l'espectacle. Els Bombers de Barcelona també han preparat un dispositiu especial.  

Notícies relacionades

La música i la llum seran les protagonistes d'un espectacle multimèdia en què també intervindran elements escenogràfics, pirotècnics de làser i una coreografia de les fonts especialment dissenyada per a l'ocasió, que tindrà com a protagonista el raïm.

A més, la Guàrdia Urbana i els Mossos també establiran un dispositiu especial a la plaça de Catalunya i altres zones del centre on se solen concentrar grups de persones per celebrar el Cap d'Any.  Els controls d'alcoholèmia i drogues s'intensificaran a tota la ciutat.