Anar al contingut

Seguretat

Barcelona torna a prohibir la circulació de camions el dia de la cavalcada de Reis

El veto serà el dia 5 de gener entre les 16.00 i les 22.00 hores

icoy36773159 reyes magos170105212136

periodico

Barcelona restringirà la circulació de vehicles de més de 3.500 quilos a la ciutat entre les 16.00 i les 22.00 hores divendres de la setmana que ve per la cavalcada de Reis, exceptuant els de servei públic, en línia amb la mesura ja adoptada l'any passat pel mateix esdeveniment.

Ho han acordat els responsables de l'àrea de Seguretat i Prevenció de l'ajuntament, la Conselleria d'Interior de la Generalitat, la Guàrdia Urbana i els Mossos, tenint en compte el nivell 4 sobre 5 de risc antiterrorista.

Els representants del sector del transport de mercaderies presents en el Pacte per la Mobilitat ja van ser informats d'aquesta mesura divendres passat, amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte en la seva operativa.

El trànsit de vehicles privats i transport en superfície per les vies del recorregut de la cavalcada quedarà restringit entre les 17.00 i les 21.30 hores, tenint en compte l'acumulació de persones a la via pública per l'esdeveniment i la necessitat de crear un perímetre de seguretat.

A més, s'activarà en fase d'alerta el Pla Bàsic d'Emergències Municipals per reforçar la coordinació del conjunt del dispositiu durant la cavalcada, com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, han assenyalat les mateixes fonts.

0 Comentaris
cargando