Anar al contingut

Transport

67 hores ininterrompudes al metro de BCN per Cap d'Any

El servei serà ininterromput entre dissabte a les cinc fins dilluns a mitjanit

El Periódico

67 hores ininterrompudes al metro de BCN per Cap d'Any

JOAN PUIG

El metro funcionarà a Barcelona de manera ininterrompuda durant 67 hores per Cap d'Any, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El servei de metro es mantindrà en funcionament entre dissabte, dia 30 de desembre, a les cinc de la matinada fins dilluns, 1 de gener, a la mitjanit en nou línies i 154 estacions de la xarxa de metro.

Amb l'obertura del servei es pretén facilitar els desplaçaments ràpids i segurs dels ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, ha informat TMB.

Celebració de Cap d'Any

TMB preveu que la celebració de la nit de Cap d'Any a l'avinguda de Maria Cristina de Montjuïc sigui l'acte més concorregut pels ciutadans i recomana fer servir el metro com a sistema de transport per arribar a la zona.

Concretament, TMB ha recordat que l'estació de metro més immediata és Plaça Espanya (L1 i L3) però també es poden utilitzar, per evitar aglomeracions, altres estacions pròximes com són les d'Hostafrancs (L1), Tarragona ( L3), Rocafort (L1) i Poble-sec (L3).

A més, TMB ha informat que un desplegament especial de personal ajudarà a regular el flux de passatgers en aquestes estacions, tant a l'inici com al final de la festa.

TMB també ha recordat que a causa dels preparatius de la festa, les línies 13, 23 i 150 d'autobús registraran desviaments en el recorregut. 

0 Comentaris
cargando