Anar al contingut

MERCAT MUNICIPAL

La Boqueria guanya una illa sense parades per descongestionar l'espai

L'enderrocament de 18 parades s'emmarca dins del pla per recuperar el mercat per als barcelonins

El Periódico

La Boqueria guanya una illa sense parades per descongestionar l'espai

CARLOS MONTANYES

L'Ajuntament de Barcelona ha enderrocat una illa de 18 parades del mercat de la Boqueria de Barcelona, que ocupaven un espai de 60 metres quadrats, per descongestionar el concorregut mercat.

L'enderrocament de les 18 parades, que o bé han tancat o s'han reubicat en altres espais, forma part d'un projecte aprovat al mes de febrer que pretén recuperar per al client barceloní el mercat de la Boqueria, saturat els últims anys per les visites turístiques.

En el marc d'aquest projecte, s'ha prohibit accedir al mercat als grups de més de quinze persones els divendres i dissabtes, s'ha millorat la senyalització i s'han contractat agents cívics.

L'espai guanyat amb l'enderrocament de les 18 parades -que agrupaven tres fruiteries i una polleria- és el primer dels que l'ajuntament pretén alliberar els pròxims mesos al mercat de la Boqueria, on es crearan petites places per millorar-ne els accessos i instal·lar-hi exposicions.

El regidor de Comerç i Mercats, Agustí Colom, ha destacat que l'enderrocament de les 18 parades és un projecte en benefici dels veïns i una aposta per recuperar el mercat de la Boqueria "des del punt de vista del comerç, que és la tasca fonamental". 

0 Comentaris
cargando