SUCCESSOS

Detingut a Martorell un encaputxat que atracava amb un ganivet de cuina

El jove, de 19 anys, agredia amb extrema violència algunes de les seves víctimes

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Martorell (Baix Llobregat) un jove de 19 anys que anava encaputxat per amagar la seva identitat quan atracava amb un ganivet de cuina les seves víctimes, a les quals fins i tot arribava a agredir amb extrema violència.

Segons ha informat la policia catalana, la detenció es va produir dilluns passat quan el noi va ser localitzat, gràcies a la descripció de les víctimes, després de cometre dos robatoris amb violència i intimidació a Martorell. La investigació es va iniciar el dia anterior, cap a les 20.00 hores, quan els agents van rebre l'avís que s'hauria produït un robatori d'aquestes característiques a l'interior d'un bar del municipi.

Un home, amb la cara tapada i un ganivet de cuina a la mà, havia amenaçat la treballadora de l'establiment amb gran violència i li havia arribat a donar cops a l'estómac i a l'esquena, abans d'emportar-se els diners de la caixa registradora, situada a l'interior de la barra del bar, i fugir del lloc.

Vigilància

L'endemà, en la mateixa franja horària, es va perpetrar un segon atracament amb arma blanca a l'interior d'un hotel, també al municipi de Martorell. L'autor dels fets, un home amb les mateixes característiques que l'atracador del dia anterior, també amb la cara tapada i amb un ganivet a la mà, havia accedit a l'interior de l'hotel i havia intimidat diversos clients.

Notícies relacionades

Policies de la comissaria de Martorell van iniciar una recerca del presumpte autor i dos agents que es trobaven per la zona del pont del Diable van localitzar un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada per les víctimes.

Encara que el noi va intentar fugir, els agents van aconseguir detenir-lo i identificar-lo, i durant el registre li van trobar un tapaboques en una butxaca, mentre que l'arma blanca utilitzada durant el robatori va ser trobada en una zona de matolls pròxima a l'hotel. L'arrestat va passar a disposició judicial acusat d'almenys dos delictes de robatori amb violència i intimidació i el jutge en funcions de guàrdia en va decretar la llibertat amb càrrecs.