Cau una banda de lladres que va assaltar 14 pisos a Barcelona

El grup utilitzava el mètode del 'bumping' per forçar la porta

jgblanco37937954 terrassa 05 04 2017 los mossos detienen a una presunta yihad170405121142

jgblanco37937954 terrassa 05 04 2017 los mossos detienen a una presunta yihad170405121142

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut una banda de lladres molt activa i especialitzada que presumptament va saquejar 14 pisos de Barcelona i la seva àrea metropolitana la segona quinzena d'aquest mes d'agost.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana en un comunicat, van arrestar el 28 d'agost cinc homes i dues dones d'entre 25 i 30 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Santa Coloma de Gramenet.

Aquestes persones formaven "un grup delinqüencial perfectament organitzat i especialitzat en robatoris", segons els Mossos, i usaven sempre el mètode 'bumping': utilitzaven ferros per forçar la porta sense fer malbé el pany, i així no aixecaven sospites i ningú se n'adonava fins que tornaven els propietaris.

Una vegada als domicilis, agafaven diners, joies, ordinadors portàtils, telèfons mòbils i aparells electrònics. De fet, en el moment de la detenció i al registrar el pis dels lladres, s'han localitzat molts d'aquests objectes sostrets.

Notícies relacionades

Els robatoris els van cometre en pisos de Barcelona, Cornellà de Llobregat, el Prat del Llobregat, Barberà del Vallès i el Masnou, la segona quinzena d'agost.

La investigació es manté oberta per determinar si aquests lladres han pogut cometre més robatoris, i aquest divendres passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet.

Temes:

Robatoris