Set ferits en un aparatós accident a la Diagonal

La conductora del turisme que ha xocat contra un taxi ha donat positiu en el test d'alcoholèmia

El taxista anava sol i l'altre cotxe estava sobreocupat amb sis passatgers d'entre 20 i 24 anys

 

  / SEM

1
Es llegeix en minuts
C. SAVALL / BARCELONA

Un aparatós accident a la Diagonal, davant el número 679, a prop del Palau de Congressos de Catalunya, ha provocat set ferits aquest diumenge al matí, a les 6.49 hores. Un taxi i un turisme, sobreocupat amb sis passatgers, han patit una forta col·lisió frontolateral, que ha deixat els dos vehicles totalment destrossats, cosa que ha obligat a tallar els carrils centrals de la avinguda gairebé dues hores. Fins a les 8.30 hores, no s'han pogut habilitar l'accés al trànsit tant d'entrada a Barcelona com de sortida, que ja transcorre amb normalitat.

"La conductora del turisme, una jove de 24 anys, ha donat positiu en el test d'alcoholèmia", segons ha informat un portaveu de la Guàrdia Urbana. I els set ferits, de diferent consideració, un d'ells en estat crític, han sigut desplaçats a l'Hospital Universitari de Bellvitge, a l'Hospital de la Vall d'HebronHospital Universitari Sagrat Cor i a l'Hospital Plató.

Segons han explicat un portaveu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident ha causat, a més del ferit crític, un altre de greu, tres de menys greus i dos de lleus, entre els quals podria haver-hi el taxista, que té 54 anys, mentre que les edats dels altres ferits oscil·len entre els 20 i els 24 anys.

A conseqüència de l'accident s'ha tallat el tram central de la Diagonal i s'han desviat els cotxes pels laterals, encara que a les nou del matí ja s'ha havia restablert la normalitat. 

Notícies relacionades

Les grans vies de la capital catalana, com Aragó, Gran Via, Balmes i la mateixa Diagonal concentren alguns dels principals punts negres pel que fa a sinistralitat del trànsit, tal com revela l'últim balanç municipal. Les zones de concentració d'accidents són les àrees on es registren més de deu sinistres a l'any.

Durant l'any passat, la Guàrdia Urbana va intervenir cada dia en 27 accidents amb víctimes, i es van registrar 28 morts sobre l'asfalt. Els dos llocs on es van produir més accidents estan molt a prop: les cruïlles de Pau Claris amb Diagonal i amb Rosselló.