Torradetes de Santa Teresa
Torradetes de Santa Teresa_MEDIA_1
María Victòria Verdú treballa a la parada Granja Josep Maria Plana, al mercat de les Corts (travessera de les Corts, 215). Les torradetes de Santa Teresa són unes postres típiques de Setmana Santa. Els seus orígens es remunten al segle XVII i es creu que es va instaurar com a recepta per compensar els períodes d'abstinència d'alguns aliments de la Quaresma, donat el seu alt contingut calòric.
INGREDIENTS
Pa
1litre de llet
3 ous
Sucre
Oli d'oliva
Canella en branca
Canella en pols
Beina de vainilla
1 llimona
PREPARACIÓ
Talleu el pa en rodanxes i reserveu. Renteu i peleu la llimona. En una olla, escalfeu la llet a foc mitjà i quan bulli, afegiu-hi una beina de vainilla oberta, la pell de la llimona i una branca de canella. Deixeu-ho reposar. Col·loqueu la llet en un recipient, i en un altre els ous batuts. Suqueu el pa en la llet i després en els ous. Després, fregiu les torradetes en una paella amb força oli.
Notícies relacionadesPRESENTACIÓ
Quan estiguin daurades, retireu l'oli sobrant. Escampeu-hi sucre i canyella en pols al gust. Mengeu-les a temperatura ambient. Es pot fer amb pa del dia anterior, tot i que molts forns venen pa específic per a torradetes. També s'hi pot afegir un raig de vi. PATRICIA BARAJAS
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Una història de superació "L’addicció va agafar les regnes de la meva vida"
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda Renda 2021: Sis deduccions de la declaració de l’IRPF 2020 que no s’han d’oblidar
- Vine a escalar i queda't a dormir
- ¿Per què els espanyols som els únics europeus que utilitzem persianes?
- Dubtes tributaris ¿Cal declarar els bizums a Hisenda en la renda 2021-2022?