Una menor denuncia un grup de joves per una agressió sexual "greu" durant la Mercè

La regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, explica que la víctima va ser atesa a l'Hospital Sant Joan de Déu

 

  / XAVIER JUBIERRE

1
Es llegeix en minuts

Una menor d'edat ha presentat una denúncia contra diversos joves per una agressió sexual "greu" que va tenir lloc durant les festes de la Mercè. Així ho ha desvelat aquest dimarts la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, al fer balanç del funcionament de la carpa activada per l'ajuntament durant els tres dies de festa de la ciutat.

Pérez ha explicat que la noia es va dirigir a la carpa, instal·lada a l'avinguda de Maria Cristina. Llavors es va activar el protocol previst: se li va oferir assistència hospitalària i l'acompanyament de psicòlegs i efectius dels Mossos i de la Guàrdia Urbana. La denunciant va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu, on va ser atesa, informa Europa Press.

Notícies relacionades

Segons Pérez, els especialistes van prestar a la menor "el suport emocional necessari davant la gravetat de l'agressió sexual", que està sent investigada.

500 ATENCIONS, 11 DENÚNCIES

La regidora ha precisat que durant els tres dies la carpa ha rebut mig miler de consultes i va practicar 11 atencions: sis per agressions sexistes fora de les festes i cinc per incidents que sí que van tenir lloc durant actes de la Mercè. D'aquests últims, dues persones hi van anar per agressions homòfobes i tres per agressions sexuals.