El 'Harmony of the Seas' en 10 fotos

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA CASTÁN / BARCELONA

18 cobertes, 7 'veïnatges', fins a 8.800 persones a bord entre tripulants i passatgers, 2.747 camarots, 20 restaurants, 23 banyeres a l'aire lliure d'hidromassatge, un tobogan de 40 metres, 2.150 tones d'aigua a les seves piscines, 10.587 plantes al seu Central Park, 11.252 obres d'art, 32 mesos de construcció, 1.000 milions d'euros d'inversió... són algunes de les macroxifres que envolten el creuer més gran del món, el 'Harmony of the Seas', que arribarà a Barcelona diumenge la matinada.

El vaixell gegant de 362 metres d'eslora i 227.000 tones, que arriba procedent d'una ruta preinaugural des del Regne Unit, estarà fins a mitja tarda a Barcelona per a la seva estrena oficial. Començarà les seves rutes setmanals el 7 de juny, amb un total de 22 itineraris des de Barcelona.

Notícies relacionades

Els que viatgin a bord necessitaran almenys dos o tres dies per aclimatar-se i orientar-se, ja que els seus camarots no solametn són interiors o exteriors al mar, sinó que a més inclouen la categoria de balcons que miren al seu Central Park a cel obert. Als camarots sense finestra fins i tot s'han instal·lat vistes virtuals en temps real. Per facilitar la vida a bord, el vaixell està sembrat de pantalles informatives. Un aire futurista que es repeteix al seu Bionic Bar amb cambrers robot, als escenaris virtuals en alguns espectacles, la connexió a internet més ràpida en alta mar o en les polseres intel·ligents per moure's a bord (WoWBands).

La seva llarga llista d'opcions d'entreteniment a bord va des de les capbussades al seu Perfect Storm o trio de tobogans d'aigua, al tobogan tubular en sec Ultimate Abyss que transcorre per 10 cobertes, passant per un enorme casino, teatre amb espectacles de Broadway (Grease), una Royal Promenade plena de botigues, sala per a adolescents, cine, espais per a nens i animació de Dreamworks. Les rutes de set nits pel Mediterrani tenen un preu des de 800 euros per persona en camarot interior.  

Temes:

Creuers Turisme