fires . STREET MUSIC EXPERIENCE A PALO ALTO MARKET

Latin jazz al mercat

Palo Alto Market ballarà aquest cap de setmana al ritme dels sons afrocubans amb una orquestra desconstruïda que oferirà una experiència musical interactiva.

El cartell de l’Street Music Experience il·lustra com funciona la idea.

El cartell de l’Street Music Experience il·lustra com funciona la idea. / PEDRÍN MARISCAL

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Reinventar-se o morir. És la consigna de Palo Alto Market, el mercat més modern de Barcelona, que vol donar a les seves cites mensuals un alt contingut musical amb un nou experiment. És l'Street Music Experience, que ja es va estrenar a l'octubre amb el soul i que en aquesta edició girarà al voltant del latin jazz i la rumba afrocubana.

La iniciativa consisteix, com el seu nom deixa endevinar, a distribuir 15 músics entre les diferents parades del mercat de forma que els assistents puguin disfrutar d'una interessant experiència musical al carrer. Perquè no es tracta que cada músic interpreti el que li vingui de gust. La gràcia de l'invent radica en el fet que tots ells tocaran a partir de les bases rítmiques que els donarà el discjòquei Kapi. D'aquesta forma, els visitants podran variar la barreja sonora pel simple acte de moure's entre les parades seguint l'estela d'aquesta orquestra desconstruïda en l'ordre que ells desitgin.

Notícies relacionades

DISSENY I CUINA / Com en cada edició, a més, el Palo Alto Market oferirà més d'un centenar d'expositors de joves dissenyadors de moda, creadors d'artesania i innovadors del disseny, així com una àmplia oferta gastronòmica en furgonetes i xiringuitos.

L'artista francès Zach Aka Rhe Scientist donarà color a una estança d'aquest singular espai del Poblenou utilitzant la tècnica del dripping art. Per als nens hi ha dos tallers infantils: un de cuina en fred a base de verdures i un altre que els permetrà plantar el seu primer enciam i conèixer com funciona un hort urbà. I la Concept Gallery estarà dedicada a cultura urbana, amb skateboards lumínics, guitarres Fanatics i els artistes BToy, Sawe i Mr. Zé.

Temes:

Art Música Jazz