SUCCÉS A SANTA COLOMA DE GRAMENET

Un home, ferit a trets en una sala de joc

Un noi dispara a boca de canó a tocar de les escurabutxaques

Imatges en què es veu un home disparant a sang freda al cap d’un altre en un saló recreatiu de Santa Coloma. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

Els Mossos d'Esquadra buscaven ahir a la nit, al tancament d'aquesta edició,  l'home d'uns 30 anys que hores abans, a la tarda, havia disparat a boca de canó dos trets al cap d'un empleat d'un saló recreatiu de Santa Coloma de Gramenet. La seqüència va ser gravada per les càmeres de seguretat de l'establiment d'escurabutxaques (www.elperiodico.cat), de la cadena Sport 333, i ubicat a l'avinguda de la Pallaresa. Diversos testimonis van assegurar ahir que l'agressor feia moltes hores que jugava a la mateixa màquina i havia perdut una gran quantitat de diners.

El vídeo recull com l'home parla amb un dels treballadors del saló de joc. No hi ha gaire més gent a l'establiment. Ni mitja dotzena al pla que mostra la càmera de seguretat. El jugador s'acosta al treballador i li dispara a curta distància. Cau a terra. L'home tira l'arma. Com a mínim  dues persones fugen en direcció al carrer. Un jugador es queda paralitzat per l'escena i mira el tirador. Aquest recull novament l'arma de terra. Ajusta el carregador i apunta cap al client, que aconsegueix fugir mot espantat. El vídeo no recull si l'arma s'encasqueta o senzillament no dispara. En dues ocasions l'home dirigeix l'arma al seu cap, com si pretengués disparar-se. Tampoc s'aprecia si arriba a prémer el gallet o no.

A la cantonada de la imatge s'a-precia com el treballador del local ferit de bala fa un gest de voler moure's. L'home li acosta l'arma al cap i torna a disparar. Després tira la pistola a terra. Es  posa les mans al cap i surt del local caminant amb tranquil·litat.

Un helicòpter del Servei d'Emergències de Catalunya va traslladar el ferit a l'Hospital de la Vall d'Hebron. El seu estat ahir a la nit era crític. El grup d'homicidis de la Regió Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació, amb el suport de la comissaria de Santa Coloma.

Notícies relacionades

Segons els testimonis, l'autor dels trets és originari d'un país de l'Est. Un fotograma amb la seva imatge i la seva descripció han sigut enviats a totes les patrulles de mossos. L'arma recuperada és una pistola semiautomàtica.

Vegeu el vídeo d'aquesta notícia amb el mòbil o a e-periodico.cat