L'OBC acosta la música als col·lectius més vulnerables

Més de 250 persones de diferents entitats socials participen en el concert 'Et toca a tu', que se celebrarà el 12 de juny a l'Auditori

1
Es llegeix en minuts

Et toca a tu’ és un concert participatiu en què persones pertanyents a col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió comparteixen escenari amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

La cinquena edició d'aquest projecte comptarà amb la participació del grup de música Los Ronderos de l'Obra Santa Lluïsa de Marillach; nens i joves de l'Escola Municipal de Música d'Igualada (violins i violoncels), i la Coral Apropa Cultura (de professionals de l'acció social i educativa).

La idea és molt simple i alhora innovadora: que més de 250 persones treballin durant mesos en un projecte comú, s'impliquin en el seu desenvolupament i siguin capaces de coordinar-se per oferir un concert conjunt obert al públic a l'Auditori amb els músics de l'OBC. 

Després d'un any de preparació, s'estrenarà l'obra del compositor Oriol Cruixent creada en funció de la temàtica escollida pels grups que hi participen.

Notícies relacionades

El concert final, que tindrà lloc divendres, 12 de juny, a les 20 hores a l'Auditori, és l'oportunitat de visualitzar i consolidar aquest projecte que treballa amb la música com a eina d'integració social.

‘Et toca a tu’ és una activitat participativa dissenyada conjuntament des de l'AuditoriApropa Cultura i l'OBC, amb el suport del Servei Educatiu de l'Auditori.

Temes:

OBC